Kedves esküvő előtt álló Ifjú Párok!

Szolgáltatóként és feleségként is írok Nektek.
Tudom, hogy néhányan most el vagytok keseredve az esetleges elhalasztások miatt, de higgyétek el, csak az esküvő tolódik el, a házasság nem. A vőlegényetek és a menyasszonyotok hozzátok ragaszkodik, nem a dátumhoz (annak megjegyzése néha fel is adja a leckét  )
Én is egyeztettem a párokkal, eddig meg tudtuk oldani, hogy találjuk egy későbbi időpontot, de ha nekem vagy más szolgáltatónak nem jó az új dátum, akkor mi szolgáltatók ajánlani is tudjuk egymást. Most nagy a várakozás és talán sok a bizonytalanság is, de megéri várni arra a gyönyörű napra, amely közös, boldog életetek ünnepélyes kezdete. Sokan jelenleg is együtt éltek a jövendőbeli férjetekkel, feleségetekkel, aki szintén alig várja, hogy az esküvővel, a vendégekkel ünnepelve TE legyél élete párja, ha nem tavasszal vagy kora nyáron; akkor ősszel. ❤️
Bár TI már így is a legfontosabbak vagytok a szerelmeteknek, és ez az időpont módosításával nem fog változni, vagy talán még jobban összehoz benneteket. Ez csak egy dátum, ünnep attól lesz, hogy TI teszitek azzá.
Ti már így is nagyon szerencsések vagytok, mert megtaláltátok azt a társat, akivel együtt fogjátok leélni az életeteket; szerelemben, boldogságban.?
Ha most a hivatalos formában összeházasodtok, akár tíz fő alatti vendéglétszámmal, a későbbiekben megtarthatjátok a nagyobb szabású ünnepélyes esküvői szertartást és a lakodalmat. ?
Kívánok Nektek nagyon jó készülődést, és azt, hogy az esetleges várakozással még boldogabb és csodálatosabb legyen az esküvőtök! ?

Kriszta