Bemutatkozás

 

Az esküvőtök eddigi közös életetek legboldogabb napja. Ahhoz, hogy ez a csodálatos ünnepség olyan legyen, amilyennek Ti megálmodtátok, ebben segítek Nektek.

Számtalan esküvőt szerveztem már, amíg egy étteremben dolgoztam. Az időpontfoglalástól a vacsora menüsorán és az esküvő levezénylésén át egészen az esküvő végéig minden folyamatban részt vettem. A saját esküvőm több mint 15 éve volt, tisztában vagyok azzal is, mire kell még jobban odafigyelni.

2018 tavaszán elvégeztem az egyik legnépszerűbb és legelismertebb rendezvényszervezői iroda által hirdetett rendezvényszervező képzést, úgyhogy hivatalosan is tudom segíteni esküvőtök tervezését és lebonyolítását. Egy ceremónia koordináláshoz természetesen nem a végzettség a fontos, de a korábbi évek tapasztalati mellé csak előnyömre vált ez a képzés. Esküvői tanácsadással pedig sok jó ötletet tudok javasolni, amire ti talán nem is gondolnátok.

… és hogy miért is válasszatok engem? Azért, mert

  • imádom az esküvőket, ami nem munka számomra
  • az ünnepség jelentőségét számotokra én teljes mértékben megértem és minden megteszek, hogy számotokra tökéletes legyen
  • nem okoz gondot számomra, hogy tömeg előtt kell beszélnem, a rokonokkal, barátokkal hamar szót értek
  • koordinálom és levezénylem életetek nagy napját, úgy, ahogy azt TI kéritek
  • nekem is volt egy esküvőm 🙂

… hogy minden úgy történjen életetek nagy napján, ahogy Ti szeretnétek.

Szilágyiné Győri Kriszta Krisztawedding.hu
+36303123733
krisztawedding@gmail.com